thoughts from the audience

Några åsikter från publiken vid konserten den 27/11-2010 / Jönköpings Teater

Tack för en fantastisk konsert i Jönköping i Lördags kväll. Ni har gjort ett fantastiskt jobb. Man gick lycklig därifrån.
Och avslutningen satt ju som en smäck….Suppers Ready!

Precis som jag hade väntat på. Hoppas någon av prog-festivalerna får upp ögonen för er. Ni skulle verkligen platsa på t.ex “Night of the Prog-festivalen” i Tyskland som jag besöker varje år. Där spelar både etablerade band likväl som nya prog samt coverband. Förra året spelade ingen mindre än Steve Hackett där med sitt band. Hoppas få komma på en spelning snart igen.
Proghälsningar
Thommy/Gislaved

SELLING ENGLAND är fantastiskt bra! Som gammal Genesis-beundrare kommer man till deras konsert med förväntan att de kan aldrig låta så bra som originalet. Men SELLING ENGLAND överträffar förväntningarna! De låter så nära Genesis nära man kan komma. Sångaren röst sitter perfekt med sin förvånansvärt passande likhet med Peter Gabriel. Och han har förmågan att fylla ut scenen. Musiken är ren, fyllig och klangerna mäktiga och helgjutna intill varenda ton. Man måste beundra intstrumentalisterna som är rena virtuoser och sätter varenda klassika, underbara solo så det blir en njutning att höra live. Lägg till detta både strålkastare och rörliga bilder så är detta långtifrån amatörmässigt. Fortsätt så SELLING ENGLAND. Fler konserter, tack! Och till lyssnare – närmare så här kommer ni aldrig att få uppleva Genesis live.
Henrik.

Tack för en toppenspelningen 27/11… satt längst fram…. hur kan man “hitta” en “keyboardspelare” på Arlanda?… såg själv ingen under en mellanlandning där i somras… samspelta som bara den är ni… även er vokalist blir ju ett instrument… ska kolla in er egen om ni kommer till närområdet igen…
Även “hur nördigt är det att spela Genesis pre-75″ det är nördigt…. tack för att jag missade ännu en tv-kväll….!!
Christer Ekström.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s